Josefin Ogarp

Kategori: ♥ Hälsa

Tillbaka till allvaret.

Idag började allvaret igen då M började arbeta första dagen efter semestern.
Tänk vad bekväm man blir av att ha avlastning på nätter/mornar så att man får sova, plus att jag har kunnat träna på förmiddagarna istället för på kvällarna.
Men nu är det bara att gå tillbaka till gamla rutiner en månad till ungefär, innan det är dags för mig att komma tillbaka till jobbet för min del också.
Jag kan inte heller smälta att det redan är första augusti och att det är tio dagar kvar tills dess att sonen blir hela ett år.
Vart har det här året tagit vägen egentligen? Det har varit så mycket med min postpartum att jag knappt kommer ihåg dom första sex månaderna av sonens liv
och när jag sedan har börjat att må bättre så har tiden sprungit iväg!
Jag har i alla fall beställt tårta till kalasen (blir två då släkten är så stor och vi inte får plats) och jag är så taggad på att få se resultatet, då Frida som gör tårtorna har 
fått ett tema men med helt fria händer. Så spännande det ska bli!
Ska sätta mig ner och göra en liten intressekoll på vilka som kommer så jag vet på ett ungefär hur mycket fika som behövs.

Annars idag så har vi varit en sväng till lekplatsen och gungat, klättrat i klätterställningar och åkt ruschkana. Sonen tjöt av glädje över hela lekplatsen. 
Efter det blev det en liten powerwalk innan himlen öppnade sig och vi gick hem igen.
Nu sover han gott i sängen så jag ska passa på att klura ut ett träningsschema för kommande månaden och lyssna på Styrkebyrån.
Ikväll är det dags för legday och jag är så taggad!!!

Vad ska ni  träna för något idag?


Tog med min nya shaker på promenaden också, så att jag kunde få i mig ett snabbt mellanmål. Så smidigt med behållaren under så att jag kan
ha med en portion med pulver under!

Kanel - en superkrydda!