Josefin Ogarp

Söndag.

Godmorgon!


Igår fick jag sovmorgon så idag är det M's tur. Jag är så glad för att vi turas om på helgerna, så båda får lite extra sömn. Det behövs verkligen när man är småbarns förälder!
Så jag klagar inte alls för att vi är uppe i tid idag, för nu har jag extra mycket energi med tanke på att jag fått några timmars extra sömn.


Igår var vi först ute på en skön promenad hela familjen och sen åkte vi ut till ett par vänner som bor några mil härifrån.
Grabbarna fiskade och lilleman fick uppleva skogen på riktigt för första gången.
Löv och pinnar var väldigt spännande och jag blir så varm i magen av att tänka på att vi får introducera honom för allt hans "första"
i livet. Första promenaden. Första maten. Första pussen. Galet!
På kvällen åt vi pizza innan vi körde hem och somnade i varsitt soffhörn.. Haha!


Idag ska jag försöka komma iväg på en löptur, för jag känner mig så fruktansvärt rastlös!
Den här veckan har varit allmänt seg med träningen (eller ja, om man jämför med mina senaste veckor som verkligen flytit på så bra!)
så jag försöker kicka igång kropp och knopp för att inte tappa fokus.
Samtidigt har jag varit obeskrivligt trött hela den här veckan så all energi har jag fått lägga på lilleman. Då blir träningen bortprioriterad.
Håller tummarna för att jag får igång energin igen! 

Vad har ni gjort i helgen?
Smakade den här nya smaken på Kvarg igår till mellanmål. Jag blev tyvärr besviken då jag tycker att den smakar alldeles för likt den vanliga vaniljen. 
Någon annan som har smakat den?Jag har lyssnat på den här på repeat. Jag är helt såld på den! Jag tycker den är så skön. Helt annorlunda än vad jag brukat lyssna på,
men jag antar att jag breddat min musiksmak ganska mycket sedaste tiden. En fet tumme upp!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas