Josefin Ogarp

Vart köper man jeans när man tränar?

Igår när jag och min svärmor var iväg för att fika på Espresso House så passade vi på att kika runt i lite affärer då det är superrea överallt den här helgen.
Jag passade på att gå in Kappahl för att se om mina absoluta favoritjeans fanns inne i en storlek mindre än de jag har nu (då dom blivit för stora i midjan så jag går och spänner ut magen för att inte tappa dom) och visst fanns dom inne - men de gick knappt upp över låren?
Jag har alltså ett par 42:or som är stora i midjan, men 40:or är för tighta för att få upp över låren - hur fasen gör jag då?!
Vart köper alla andra tjejer som tränar sina jeans någonstans?
Jag har liksom inte "stora" lår så, men dom är ju stora för att jag styrketränar väldigt tungt och har därför fått rätt bra lår på köpet.
Jag vill ha mjuka och följsamma jeans som gör att jag kan leka med min son, samtidigt som att dom ska sitta snyggt och vara smickrande för min figur.. Dom får gärna vara lite högre i midjan då jag tycker att det är skönast så.

 

Vart hittar jag byxor för tjejer som tränar?Nog för att jag ÄLSKAR träningstights - men jag kan ju tyvärr inte alltid ha det på mig. Dessa är mina absoluta favoriter rent utseendemässigt.
Kvalitén däremot är inte mycket att hurra över. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas