Josefin Ogarp

Black Friday-shopping på MMsports.

Ingen kan knappast ha missat att det är B L A C K  F R I D A Y idag?
Det har varit på reklam hela dagen på både radio och TV.. och vi ska inte ens snacka om alla sms och mail med erbjudanden sen, men jag klagar inte!
Jag passade på att köpa nya posters till vardagsrummet från kokosbutiken som jag suktat efter länge, men inte köpt innan.
Men, när jag såg att dom fanns på erbjudande så kunde jag inte motstå dom. Så himla fina är dom och jag längtar så mycket tills att jag får upp dom på väggen här hemma!

Jag passade även på att shoppa julklappar till mig själv hos MMsports och jag är så sjukt exalterad över att få hem dessa produkter!!
Första gången jag hörde om proteingodiset från Pandy så trodde jag inte mina öron, men jag har läst mer och mer om detta godis och idag föll jag för reapriset och köpte två påsar av varje smak. Hoppas dom är så goda som jag tror!
Jag handlade även fettförbränningstabletter och aptithämnande från märket Jacked, då jag helt enkelt har tröttnat på att jag hela tiden är småhungrig och vill småäta skräp. Dessutom så har jag ett fettlager runt kroppen, som döljer mina växande muskler och gör att jag ser ännu större ut - vilket jag såklart inte vill.
Allt slit och så ser jag ingen skillnad? Recensionerna på dessa produkter var bra så bring it Jacked ;)

Finns det önskemål angående recensioner på någon av dessa produkter, eller kanske allihop? Skriv gärna en kommentar!

Har ni unnat er något idag?


Jacked T3 // Jacked ripped caps // Pandy protein


Öns

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas