Josefin Ogarp

Hej!

Insåg precis att mitt bloggande har varit under all kritik sedan jag började arbeta igen, vilket känns riktigt tråkigt eftersom att blogga är ett av mina största intressen!
Men ekvationen att få ihop familj, arbete, träning och vänner är rätt svårt bara det, så att blogga har det tyvärr inte funnits något utrymme för alls.
jag passar helt enkelt på nu en snabbis när mitt ena hjärta ligger och snusar gott i spjälsängen och mitt andra hjärta ligger på soffan och snusar ( i dubbel bemärkelse..  Haha!) 


Vad har jag gjort den senaste tiden då? Jo, vi har beslutat oss för att få riktigt mysigt här hemma så vi har varit till Ullared jag och M för att köpa saker till hemmet.
Vi tog även tag i saken och beställde en ny säng(!) och jag längtar så mycket efter den! Här hittar ni sänggaveln & här kan ni se sängen.
Jag längtar verkligen tills att vi får den hemlevererad!! 
Mitt heminrednings-intresse har verkligen kommit tillbaka och jag vill bara pynta och fixa här hemma hela tiden. Tur att jag har M som bara håller med och accepterar alla mina idéer ;)
Finns det önskemål om att få lite hur vi har det hemma så lämna gärna en kommentar!

Träningsmässigt just nu så har jag tyvärr inte kunnat träna på över en vecka då jag varit sjuk och haft otroligt ont i halsen.
Jag är i princip aldrig sjuk (max två gånger per år) så när jag väl blir sjuk så blir jag verkligen SJUK.
Jag saknar gymmet så sjukt mycket, men jag lyssnar på kroppen och tar det lugnt tills att jag känner mig frisk igen.
Vi köpte inte bara heminredning på Ullared, utan gummiband och hantlar också. Så nu ska jag få igång min hemmaträning igen också. Så taggad!!


Ville mest kika in och uppdatera er lite. Saknar era fina ord ska ni veta. Ni är grymma!! 
Ha en superfin helg så ska jag ha detsamma. 
Puss & kram så länge!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas