Josefin Ogarp

Hemmaträning med nya hantelsetet.

Äntligen tog jag mig tiden till att preimär-använda vårat hantelset som vi införskaffade för några veckor sedan när vi var på Ullared.
Jag var lite kreativ och körde två hantelset men jag satte även ihop dom och körde övningar där jag låg på bordet och hade stången över huvudet för att träna triceps.
Har ingen aning om vad övningen heter, men jag kan tala om att det brände bra gött i triceps efteråt ;)
Just armarna är mina absolut svagaste punkt och om jag ska vara ärlig så gillar jag inte att träna armar på gymmet, för jag känner mig så fruktansvärt svag och klen.
Det låter säkert skitlöjligt för vissa, men jag tycker att det kan vara lite obekvämt ibland att träna armar där folk kan se hur "låga" vikter jag tar.
Missförstå mig inte, för jag är väl medveten om att alla är på olika nivåer och har olika förutsättningar, men jag tror att det grundar lite i min socialfobi och att känna sig utstirrad och obekväm bland folk. 
Så nu tjuvtränar jag hemma så att jag slipper skämmas på gymmet ;)
Jag provade även att köra lite squats med vikt och jag kände att jag fick bra kontakt med rumpmuskeln, vilket jag har väldigt svårt att få om jag inte har någon vikt.

Ett bra pass hemma avklarat helt enkelt och nu ska jag hoppa in i duschen och fixa lunchen innan det är dags att köra till jobbet.
Ska köra lite  tidigare för första snön kom (äntligen) inatt så jag ska ta det försiktigt då jag knappt kört under vintertid innan.
Ha en jättefin onsdag allesammans så hörs vi!
KRAMKommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas