Josefin Ogarp

Hemmaträning & nya rutiner.

Hej! 

Hoppas att allt är bra med er och att ni haft en fin onsdag, för det har jag haft!
Idag har jag hunnit med att ha mysfrukost med mini innan lämning på förskolan, utfört prov för stomi, ätit smörgåstårta som jobbet bjöd på (så lyxigt!)
och haft planeringsmöte med mina kollegor, innan jag körde hem från stan igen.
Efter det så hämtade jag mini på förskolan, fixade middag, tränade med vikter hemma (älskar vårat hantelset. Man får träningen gjord trots dåligt med tid) och när M kom hem så åt vi middag innan vi klädde på oss ytterkläderna och gav oss ut på en skön promenad tillsammans hela familjen.
Det var så himla mysigt och jag älskar verkligen våra nya rutiner där vi inte bara ligger i soffan, utan faktiskt kommer ut och rör på oss, samtidigt som mini somnar gott i sin vagn.
Ikväll så passade vi även på att gå inom affären och handlade gravljus för att tända för mamma och Ms morfar på kyrkogården. Så fint! ♥
Jag tänkte att december skulle bli en månad då jag skulle få in mer konditionsträning och fler pass med lite lägre vikter och fler reps.
Jag trodde att det skulle bli svårt att vänja om sig, men nu har det nästan gått på ren automatik. Vi diskuterar även ett inköp av en springvagn ;)
Drömmen!!

Nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon är det en tidig morgon på jobbet.
Natti! 


  • Det här med att få ihop träning, familj och en onödigt pigg liten kille kan ibland vara rätt svårt. Imorse vaknade han till exempel halv två(!) och ville inte alls somna.. ZZZzzz... Behöver jag ens säga hur trött jag varit idag? Det syns rätt bra på bilden också.. Haha!Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas