Josefin Ogarp

Första arbetspasset & ryggpass avklarat.

Idag arbetade jag mitt första arbetspass sedan i början av juni 2015, då jag gick över på min föräldraledighet.
Trots att det har gått mer än ett år sedan som jag arbetade senast, så satt väldigt mycket rutiner kvar, vilket var en lättnad då jag var lite rädd för att mest vara förvirrad (mer än vanligt) och frågvis. Men passet gick snabbt och plötsligt så hade 7,5h bara sprungit iväg!
Jag ska vara ärlig och säga att jag inte var taggad överhuvudtaget för en månad sedan att gå tillbaka till jobbet.
Minsta lilla tanke på jobbet gav mig magont och jag ville inte lämna bort mini till främmande människor på dagis som inte visste hur han fungerade.
Men nu, en månad senare och med facit i hand så är jag väldigt glad över att få vara tillbara på jobbet, känna mig lite viktig och träffa mina underbara kollegor igen. Att mini dessutom fullkomligt älskar sin förskola gör det hela såklart mycket enklare.
Han ville inte ens följa med hem när det var dags för hämtning, så jag tror minsann att föris har fått full pott för både honom och mig. Skönt!

Jag har även hunnit med ett ryggpass på gymmet med Träningspodden i lurarna.
Det var inget direkt superpass från min sida, men jag gjorde så gott jag kunde med tanke på att jag inte kunde somna inatt (var lika nervös som ett barn som ska börja sin första dag på skolan) och att jag dessutom hade arbetat och fick använda hjärnan till något annat än att reflektera över hur mycket Vanish som behövs på dom fläckiga t-shirtsen hemma.. Typ.
Så jag klappar mig istället på axeln och taggar igång för morgondagens pass som blir ett förmiddagspass, vilket jag älskar, på grund av att jag arbetar kvällspass. Så när mini är lämnad på föris så pyser jag till gymmet för ett ordentligt ben och rumppass.
Jag är redan sjukt taggad.

Nu ska jag fortsätta hänga framför datorn och ha lite egentid när mini sover & M är på innebandyträning.
När han kommer hem ska vi äta glass med viol och lakritsströssel för att fira att jag började jobba idag.
Hoppas att ni andra har haft en lika bra måndag som mig!
KRAM

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas