Josefin Ogarp

Helgens arbetspass & veckans träning.

ÄNTLIGEN MÅNDAG! 
I helgen var min absolut första jobbhelg på väldigt länge och vi hade det så himla mysigt att tiden sprang iväg. Tänk att ens kollegor kan göra så himla mycket för ens trivsel på sin arbetsplats. Vi åt god mat, var på musikcafé, planerade en kommande shoppingrunda och pratade massor strunt.
Tänk att jag för en månad sedan grät av ångest för att jag skulle börja arbeta igen. Det känns så otroligt avlägset just nu.
Nästan som om det inte var jag som låg och grät och absolut INTE ville tillbaka. Tänk att jag, en månad senare, längtar till jobbet? 
Jag tror att mycket beror på att mini trivs så fruktansvärt bra på dagis, jag får komma iväg från hemmet och vara något annat än mamma och att jag har något att prata med M om, förutom blöjor och sådant spännande ;)
Men, nu är jag ledig måndag och tisdag innan det är dags för jobb igen, så idag ska jag och mini ut på en mysig långpromenad och mysa ikapp allt vi missade i helgen. Finaste, bästa skruttungen <3

Ikväll är det ben och rumpa som står på schemat och jag är så peppad på att få röra mig efter tre dagars vila.
Den här veckan ska jag sikta på att få in tre pass på gymmet, men gärna fler om det fungerar med allt annat omkring.
Trots att jag bara arbetar två dagar den här veckan så blir det supertight att få ihop det, om vi inte har såpass mycket dötid att jag har möjlighet att smita iväg någon gång under helgen det vill säga. Det återstår att se!
Annars får det bli en konditionsvecka den här veckan. Men så länge vädret är så fint som det är så gör det mig absolut ingenting :)

Stor kram på er!!


 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas