Josefin Ogarp

Första konditionspasset på en evighet.

Dagens första gympass gick helt klart över förväntan!
Jag diskuterade lite med receptionisten igår om hur mycket vi båda ogillade cardio efter att ha kört det konstant en längre tid, för att bränna så mycket kalorier som man bara kunde. Vi pratade också om det här med att gå upp ett kilo i vikt och hur man förvandlar det mentalt till femton - av rädsla för att gå upp alla kilon som man tappat. Det känns så bra att personalen på gymmet har så otroligt sunda och bra inställningar till mat och träning och att få chansen att diskutera sådant med någon som har mer kunskap och erfarenhet är aldrig fel!

Men, det jag skulle komma fram till med detta, var att jag antog en utmaning med mig själv igår, just när det kommer till cardio.
Jag har trots allt ett mål och det är att springa tjejmilen tillsammans med min svärmor nästa år också fast komma i mål med en bättre sluttid än i år.
Så jag kommer inte ifrån konditionsträning helt och egentligen så älskar jag det bara jag gör den!
Till sist så blev det nästan sex kilometer på crosstrainern och lite rumpövningar för att krama ur det sista ur rumpan. Så nöjd! 
Känslan efter ett bra kontidionspass är fasen obeskrivlig och jag hade glömt vilken kick man faktiskt får!
Det kanske blir att jag slänger in ett konditionspass i veckan ändå, för att försöka bibehålla någon form av kondition i alla fall.

Ikväll ska jag förhoppningsvis få träna med min svåger, för han erbjöd mig att lära mig lite fler övningar för överkroppen, så det ser jag verkligen fram emot!!

Tränar ni helst kondition eller styrka om ni får välja?

Unnade mig en Celsius under passet också. Ibland får man lyxa till det i vardagen ;)
Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas